U bevindt zich hier: Home › Nieuws

Activiteitennieuws: Terugblik Kamp 2019
   (27-09-2019)

Terugblik Kamp 2019

Ook dit jaar zijn we weer met de jeugd op kamp geweest. Het was wederom fantastisch! De jeugd vertrok rond 9.30 uur vanaf de baan richting Hulshorst. Hoewel we hadden afgesproken
daar rond 11.00 uur te arriveren, waren de eersten er toch weer op tijd. Na een beker drinken en een plak cake alle tijd om de tenten in te richten, tuintjes aan te leggen en lekker te relaxen. Het is ook altijd fijn om te zien dat de tentenindeling geen problemen geeft. Nou ja, bijna geen. De grote dames willen toch wel graag bij de jongens overnachten. Maar als je aangeeft dat dat echt niet kan, wordt daar al snel gehoor aan gegeven. Wanneer alle kinderen op het terrein zijn en de tenten zijn ingeruimd is het tijd voor de lunch. Het prachtige van de locatie van de YMCA is, dat zij alle maaltijden verzorgen. Het is alleen een kwestie van tafel dekken, broodjes smeren, eten en uiteraard even de afwas doen. Na de lunch gaan de vaste groepen met trainers een tocht fietsen. Zo kan iedere groep op eigen niveau rijden, en blijven alle kinderen uitgedaagd. Wanneer de kinderen weer terug zijn, is er tijd om op te frissen en kunnen zij rond 18.00 uur aansluiten bij de barbecue. Dit jaar was er ook vis: een van de hulpouders had verse florel gebracht, ook die was erg lekker. Na het eten staat er een wandeltocht op het programma. De tocht is uitgezet door middel van gele pijltjes, en langs de route staan enkele schrikmomenten. Super om te zien hoe enthousiast de oudste jongeren hieraan meewerken. En voor de kleinsten was het best spannend!

De avond werd uiteraard afgesloten met een gezellig kampvuur. Na een rustige, en korte, nacht stond het ontbijt al snel klaar. Deze morgen werd er een spellencircuit gedaan. Deze spellen stonden verspreid over een route van ca. 5 km dus ook weer voldoende tijd en mogelijkheid om te fietsen. De spellen varieerden van een circuitje met een ei op je hand geplakt, een ronde met hindernissen en wie is de snelste van de groep? Na de spelen tijd om de spullen weer te pakken, tenten aan te vegen en weer richting de bikebaan. Er werd al goed gebruik gemaakt van de lodges: er was voor koffie en thee gezorgd, dus de ouders die wachtten, konden nog even genieten van een kop koffie of thee en van het zonnetje, totdat ook de jeugd én de bagage weer terug waren. Het was een heerlijk kamp waar een goed sfeertje hing. Uiteraard een woord van dank aan de trainers en zeker ook aan de kinderen, die zich toch weer super hebben gedragen. Wie weet tot volgend jaar!

Groet, namens het comité Bart G, Arjan en Trudy
PS voor meer foto’s verwijzen we naar de facebook pagina; die is beschikbaar voor leden!

Laatste Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Sponsoren


enquêtes »
Wie zijn wij?
Handvest Wielervereniging Noord Veluwe
Lief & Leed
Lidmaatschap »
Clubkleding »
Vestigingsgegevens
Algemene LedenVergadering Donderdag 24 maart 2016
Contributie / Licentie
Aanmelden als lid
Opzegging lidmaatschap
Ledenlijst
Wijzig lidgegevens
Verjaardagskalender
Wachtwoord Vergeten
Ontwerp
Organisatie
Toer & Events »
Jeugd »
Groepsaanbod Volwassenen
Huur Bike Baan (MTB) (extern)
Weekagenda Volwassenen
Kledingruilbeurs »
Even voorstellen
Algemene informatie
Commissieleden
Veluwse wintercompetitie 2019/2020
Fotoalbums
Filmpjes

Ogenblik a.u.b. ...