U bevindt zich hier: Home › Vereniging › Wie zijn wij?

De "wielervereniging Noord Veluwe"

De Wielervereniging Noord Veluwe is opgericht in 1986 te Oldebroek. De huidige vestigingsplaats is Harderwijk waar ook de meeste leden wonen. Wij hebben de filosofie om de fietssport zo breed mogelijk aan te bieden. Op dit moment hebben we de volgende disciplines: mountainbiken en racefietsen.

De w.v. Noord Veluwe is een toervereniging en lid van de N.T.F.U. en K.N.W.U. Voordelen hiervan  zijn; korting op de inschrijving van fietstochten en ben je verzekerd tegen eenzijdige ongevallen. Met een basislicentie kun al wedstrijden rijden. Ons aanbod is voor jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. In onze trainingskalender kun je zien wat ons aanbod is. 

Onze leden zijn het gezicht van de w.v. Noord Veluwe. Duidelijk herkenbaar door onze mooie clubkleding voorzien van de namen van de sponsors.

Deze sponsors maken veel voor ons mogelijk. Wij zijn trots op onze clubkleuren en op onze sponsors. Daarom hebben wij onszelf verplicht tijdens clubactiviteiten altijd clubkleding te dragen.

De w.v. Noord Veluwe heeft verschillende maatschappelijke belangen. Twee ervan lichten we hier graag toe. We vinden het belangrijk dat de jeugd in beweging is. Wij proberen dit te stimuleren door de kosten van het fietsen zoveel mogelijk te drukken, wat mede mogelijk is gemaakt door onze shirt-sponsors. Daarnaast doen we ieder jaar mee aan de Sportwijzer.

A.T.B.-ers maken gebruik van de mooie bossen op de Veluwe. Wij hoeven niet eerst de auto in om lekker door de bossen te rijden. De bossen worden op verschillende wijze recreatief belast. Om zuinig om te gaan met de bossen en niet onze vrijheid te verliezen, hebben wij al jarenlang goed overleg met de bosbeheerders. Het is voor onze leden normaal zich te houden aan de A.T.B. gedragscode.  

 

Ons motto is "Samen uit, Samen Thuis"

Laatste Nieuws

18-03-2023

Openingsrit wegseizoen op 26 maart

Lees meer...

13-02-2023

Algemene Leden Vergadering vrijdagavond 24 maart gewijzigde locatie naar gebouw Unitas

Lees meer...

11-02-2023

Masterclass Bikefitting donderdag 9 maart

Lees meer...

28-01-2023

Trainingsweekend in België - April 2023

Lees meer...

12-01-2023

Bewust bekwaam

Lees meer...

Sponsoren


enquêtes »
Wie zijn wij?
Handvest Wielervereniging Noord Veluwe
Lief & Leed
Lidmaatschap »
Clubkleding »
Vestigingsgegevens
Statuten
Contributie / Licentie
Aanmelden als lid
Opzegging lidmaatschap
Wijzig lidgegevens
Verjaardagskalender
Wachtwoord Vergeten
Ontwerp
Informatie clubkleding
Organisatie
Toer & Events »
Jeugd »
Groepsaanbod Volwassenen
Huur Bike Baan (MTB) (extern)
Weekagenda Volwassenen
Kledingruilbeurs »
Even voorstellen
Algemene informatie
Fotoalbums
Filmpjes

Ogenblik a.u.b. ...