U bevindt zich hier: Home › Nieuws

Activiteitennieuws: Afgelast; Wensink Toertochten Harderwijk
   (01-09-2017)

Wegens te weinig inschrijvingen, en het samenvallen met de Waterfront toertocht, heeft Wensink Harderwijk besloten de fietstoertochten die gepland stonden voor 9 September, niet door te laten gaan. In een aantal andere plaatsen gaat het wél door. Kijk op de website van Wensink voor meer info

(Terug naar boven)


Activiteitennieuws: Wensink jubileum toertochten
   (11-08-2017)

Fietsvrienden, Op zaterdag 9 september bestaat Wensink (Mercedes) 30 jaar en organiseert daartoe o.a. op verschillende locaties een aantal fietstochten waarvoor ze Marijn de Vries hebben gevraagd om de organisatie voor haar rekening te nemen. Zij heeft vervolgens Wielervereniging Noord Veluwe benaderd om voor de regio Harderwijk een familietocht van 25km en een 60km toertocht te maken en op de dag zelf wat hand- en spandiensten te verlenen.

De fietstochten zijn niet alleen voor klanten van Wensink, maar voor iedereen die van fietsen houdt. Opbrengsten van de inschrijvingen gaan naar een aantal goede doelen, en daarom brengen wij het ook onder jullie aandacht. Als je zin hebt om een rondje te fietsen op zaterdag 9 september, schrijf je dan in op de website van Wensink (zie link hieronder) Hier vindt je ook meer info m.b.t. starttijden etc. Neem ook je familie, vrienden of buren mee!

 Hieronder het persbericht van Wensink    -

Wensink bestaat 30 jaar! We kijken terug op 30 jaar van beweging en bewegen ons nu richting de toekomst. Dat we zover gekomen zijn, hebben we mede aan u te danken. Des te meer reden om dit samen met u te vieren!

Wensink beweegt!
Op zaterdag 9 september staan onze vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Groningen, Harderwijk, Heerenveen en Zwolle in het teken van ons jubileum. Op deze locaties organiseren we fietstochten, autorally’s en verschillende festiviteiten voor jong en oud. Voor deze activiteiten vragen we inschrijfgeld, dat we direct doneren aan de drie volgende goede doelen:

  • Stichting ALS Nederland
  • KWF Kankerbestrijding
  • Hartstichting

De eerste € 30.000,- doneren wij. Een mooie start, maar we kunnen uw hulp goed gebruiken!

U bent er toch ook bij?
Komt u ook in beweging op 9 september? Fiets, rij of vier met ons mee! Meer informatie over de activiteiten op deze dag vindt u op onze website:  https://www.wensink.nl/wensinkbeweegt/fiets-mee

(Terug naar boven)


Activiteitennieuws: 25 augustus club BBQ
   (18-07-2017)

Beste clubleden,

 

Hierbij doen wij, de Toer- & Evenementen commissie de vooraankondiging voor de jaarlijkse club BBQ. Je kunt alvast vrijdag 25 augustus in je agenda omcirckelen om gezellig met je fietsmaatjes te BBQ-en. In de organisatie zijn we nog druk om het programma rond te krijgen, dus mogelijk e.e.a. onder voorbehoud. We hopen jullie z.s.m. officieel te kunnen uitnodigen.

 

Met sportieve groet,

 

De Toer- & Evenementen commissie

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Uitbreiding Toer- & Evenementen commissie
   (11-07-2017)

Net voordat de zomer vakanties beginnen heeft de Toer-en Evenementen commissie een forse uitbreiding ondergaan. Het team bestond uit Helen Ruiter, Lodewijk de Jong en Eddy Kamphorst.
Daarbij hebben zich Ben van Kasteren, Arine Bakker en Eric Hartjes bijgevoegd.

Binnen het team is een taakverdeling gemaakt wat inhoud dat m.n. Lodewijk, Ben zich bezig houden met evenementen, zoals bijvoorbeeld jeugdactiviteiten, (gezelligheids)trainingen en clinics. Arine en Eric zullen zich zoveel mogelijk bezighouden met de touractiviteiten, ondersteund door Eddy die het leuk vindt om gps routes uit te stippelen.
Onze activiteiten zullen hopelijk spoedig merkbaar zijn in de verenging. De eerste actie is de meest verse activiteit welke ook al op de website staat voor zaterdag 15 juli a.s., is en uitje naar Tekelenburg. Een geweldige omgeving om heerlijk met de racefiets te toeren of om met de MTB je te laten verrassen door de uitdagende ZigZagweg. En…..weet wij zijn er voor jullie, dus heb je vragen of ideeën, schroom niet om ons te benaderen.

Met sportieve groet,
De Toer- & Evenementen commissie

(Terug naar boven)

Laatste Nieuws

01-09-2017

Afgelast; Wensink Toertochten Harderwijk

Lees meer...

11-08-2017

Wensink jubileum toertochten

Lees meer...

18-07-2017

25 augustus club BBQ

Lees meer...

11-07-2017

Uitbreiding Toer- & Evenementen commissie

Lees meer...

Sponsoren


enquêtes »
Wie zijn wij?
Handvest Wielervereniging Noord Veluwe
Lief & Leed
Lidmaatschap »
Clubkleding »
Vestigingsgegevens
Algemene LedenVergadering Donderdag 24 maart 2016
Contributie / Licentie
Aanmelden als lid
Opzegging lidmaatschap
Ledenlijst
Wijzig lidgegevens
Verjaardagskalender
Ontwerp
Bestellijst
Organisatie
Toer & Events »
Jeugd »
Even voorstellen
Algemene informatie
Commissieleden
Veluwse wintercompetitie 2017/2018
(her)gebruik wielerkleding van wielervereniging
Hergebruik_clubkleding_inleveren
Ruilbeurs_clubkleding_Jeugd
Tijdelijke_clubkleding_voor_nieuwe_leden
Fotoalbums
Filmpjes

Ogenblik a.u.b. ...